Χανιά

Κακοκαιρία "Μπάρμπαρα": Παγετός στον Ομαλό Χανίων - Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση (pics)

Περίπου 12 χιλιόμετρα πριν από τον Ομαλό το οδικό δίκτυο κλείνει

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στην Κρήτη φέρνοντας τον χειμώνα και «στολίζοντας» στα λευκά τις ορεινές περιοχές.

Η μετακίνηση στην επαρχιακή οδό Λάκκων – Οροπεδίου Ομαλού γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ 12 χιλιόμετρα πριν τον Ομαλό ο δρόμος είναι κλειστός.

Για την αποφυγή φαινομένων αποκλεισμού οδηγών, χθες Κυριακή 5 Φερβυοαρίου, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης ανακοίνωσε την υποχρέωση των οδηγών να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες εφόσον κινηθούν προς Ομαλό, Θέρισο, Σφακιά, Παλαιά Ρούματα έως Επανοχώρι Ανατολικού Σελίνου. Η σύσταση ωστόσο που έχουν απευθύνει οι αρχές, αφορά σε αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων κυρίως τις βραδινές ώρες οπότε και θα επικρατεί παγετός.

Μανόλης Λέκκας: Χιονοπτώσεις διαρκείας

Ο μετεωρολόγος κ. Μανώλης Λέκκας κατά την ενημέρωση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου Χανίων , τόνισε ότι ο χιονιάς θα έχει ένταση και διάρκεια αλλά δεν θα επηρεάσει αστικές και παραθαλάσσιες περιοχές της Κρήτης. Σύμφωνα με τον ίδιο «είναι μεγάλη η διάρκεια της χιονόπτωσης καθώς διατηρείται και την Δευτέρα ενώ φαινόμενα χιονιού θα συνεχιστούν την Τρίτη, ενδεχομένως και την Τετάρτη».

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια