Χανιά: Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στα ίχνη των τριών Βούλγαρων που κρύβονταν πίσω από τις ληστείες

Χανιά
Χανιά: Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στα ίχνη των τριών Βούλγαρων που κρύβονταν πίσω από τις ληστείες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις Βούλγαροι οι οποίοι φέρονται να είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών σε διάφορα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων καθώς και την ληστεία σε βάρος μιας ηλικιωμένης στα Κουνουπιδιανά στις αρχές Ιανουαρίου, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα
  • Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης
  • Ίδιοι οι δράστες και τουλάχιστον τεσσάρων κλοπών
  • Συνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι
  • Πιάστηκαν για τη ληστεία και σωρεία κλοπών
  • Σπίτια και επιχειρήσεις από τον Ακρωτήρι μέχρι και το Μάλεμε έβαζαν στόχο οι τρεις Βούλγαροι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

    Ένας 34χρονος, ένας 30χρονος και ένας 22χρονος φέρονται να είναι οι δράστες των κλοπών που διαπράχθηκαν από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου αλλά και της ληστείας σε βάρος μιας 74χρονης στα Κουνουπιδιανά. 

    Οι αστυνομικές αρχές των Χανίων οδηγήθηκαν στα ίχνη των τριών Βούλγαρων αξιολογώντας στοιχεία τεσσάρων υποθέσεων κλοπών και της ληστείας. Προχώρησαν σε έλεγχο στα σπίτια τους, όπου βρέθηκε αρχικά ένα κυνηγετικό όπλο, μαχαίρια και φυσίγγια και στην πορεία της έρευνας οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας βρήκαν πλήθος κοσμημάτων, τιμαλφών και διάφορων αντικείμενων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.

    Οι φερόμενοι δράστες μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κατάφεραν να μπουν σε ένα αναψυκτήριο, μια κατοικία, ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και σε μια ταβέρνα στην περιοχή του Μάλεμε από όπου απέσπασαν από χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, μέχρι επαγγελματικούς εξοπλισμούς, τρόφιμα και οινοπνευματώδη ποτά συνολικής αξίας άνω των 9.000 ευρώ. 

    Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή. Την ίδια στιγμή από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News