Κρήτη: Χρησμός... από νυν δήμαρχο για υποψηφιότητα σε άλλο δήμο στις εκλογές του Οκτώβρη (vid)

Χανιά
Κρήτη: Χρησμός... από νυν δήμαρχο για υποψηφιότητα σε άλλο δήμο στις εκλογές του Οκτώβρη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απάντηση Μαλανδράκη για την διεκδίκηση του Δήμου Χανίων

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές κάλπες έχει ξεκινήσει και ήδη οι διεργασίες βρίσκονται στο «φουλ» για την διεκδίκηση των δήμων της Κρήτης.

Ωστόσο στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV η αινιγματική απάντηση του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος χωρίς όμως να αποκαλύψει τον δήμο προκαλεί νέα σενάρια για την πιθανή διεκδίκηση του Δήμου Χανίων από τον νυν δήμαρχο Πλατανιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα δυτικά το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τον δήμαρχο Πλατανιά να μετακομίσει στα Χανιά και να διεκδικεί τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης.

Παράλληλα ο κ. Μαλανδράκης αναφέρθηκε ότι οι επίσημες αποφάσεις του θα ληφθούν τον Φεβρουάριο που θα συγκληθεί και η δημοτική του ομάδα αρνούμενος παράλληλα να σχολιάσει το έργο της δημοτικής αρχής των Χανίων τονίζοντας ότι θα ήταν αδόκιμο ένας ενεργεία δήμαρχος να σχολιάσει το έργο ενός άλλου δημάρχου.

Πάντως η τοποθέτηση Μαλανδράκη έθεσε εκ νέου στο τραπέζι της συζήτησης την πιθανή υποψηφιότητα του στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News