Χανιά: Έκλεψε 6.000 ευρώ μέρα μεσημέρι και έφυγε σαν κύριος! - Καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη (εικόνες)

Κρήτη
Χανιά: Έκλεψε 6.000 ευρώ μέρα μεσημέρι και έφυγε σαν κύριος! - Καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 62χρονος ιδιοκτήτης κατήγγειλε την κλοπή σε βάρος του μια ημέρα μετά προσκομίζοντας στις αστυνομικές αρχές και το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της επιχείρησης του

Απύθμενο θράσος είχε ο δράστης της κλοπής που έγινε μέρα μεσημέρι σε τουριστικό κατάστημα στα Στιβανάδικα στα Χανιά. Χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και γνωρίζοντας προφανώς το σημείο στο οποίο βρίσκονταν τα χρήματα, μπήκε σαν κύριος, αφαίρεσε 6.000 ευρώ και έφυγε ανενόχλητος, με τις κινήσεις του να είναι καταγεγραμμένες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. 

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του τουριστικού καταστήματος στη συμβολή των οδών Σκρύδλοφ και Χάληδων στα Στιβανάδικα καταγράφει καρέ καρέ πως ο θρασύτατος δράστης μπήκε στην επιχείρηση, κινήθηκε κατευθείαν στο ταμείο, κάτω από το οποίο ο ιδιοκτήτης είχε φυλάξει το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ που προόριζε για την πληρωμή των προμηθευτών του. Ήταν δύο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, τα καταστήματα ήταν ανοιχτά και κόσμος περπατούσε αμέριμνος έξω από το κατάστημα. 

Ο δράστης που προφανώς γνώριζε το σημείο χρειάστηκε μόλις ενάμιση λεπτό για να αφαιρέσει τις έξι χιλιάδες ευρώ και να διαφύγει. Είναι δε χαρακτηριστικό πως δεν μπήκε καν στον κόπο να ανοίξει την ταμειακή μηχανή. 

Ο 62χρονος ιδιοκτήτης κατήγγειλε την κλοπή σε βάρος του μια ημέρα μετά προσκομίζοντας στις αστυνομικές αρχές και το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της επιχείρησης του. 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων εξετάζουν προσεκτικά το υλικό που έχουν στη διάθεση τους αναζητώντας τα ίχνη του δράστη. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που τουριστικό κατάστημα στα στιβανάδικα γίνεται στόχος διαρρηκτών. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο κλέφτης έδρασε ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News