Ο δήμαρχος Χανίων στην Νέα Υόρκη - Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο (βίντεο)

Χανιά
Ο δήμαρχος Χανίων στην Νέα Υόρκη - Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον δήμαρχο Χανίων υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο Κρητικό Σπίτι στην Αστόρια

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και τον διευθυντή του Γραφείου του ΕΟΤ Αμερικής, Κωνσταντίνο Χαροκόπο, συναντήθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Νέα Υόρκη, ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ειδικότερα, τον δήμαρχο Χανίων υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο Κρητικό Σπίτι στην Αστόρια, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών «Ομόνοια», Γιώργος Στυλιανουδάκης, τόνισε: «Ευχαριστούμε δήμαρχε για την τιμή που μας έκανες. Ξέρουμε ότι έχεις έρθει για ιδιωτική επίσκεψη. Θα σε δούμε και στην Ελλάδα».

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του δημάρχου Χανίων ήταν ιδιωτική ωστόσο λόγω της δυναμικής παρουσίας της παροικίας των Κρητών της Νέας Υόρκης, δεν παρέμεινε τελικά ιδιωτική, καθώς είχε πολλαπλές συναντήσεις μεταξύ των οποίων όπως προαναφέραμε και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο και με τον διευθυντή του Γραφείου του ΕΟΤ Αμερικής, Κωνσταντίνο Χαροκόπο.

Φωτογραφία: GOA / Δημήτρης Πανάγος (Greek American News Photos, Inc)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News