Καρέ - καρέ η άγρια δολοφονία του τοξικομανούς (βίντεο)

Κρήτη
Καρέ - καρέ η άγρια δολοφονία του τοξικομανούς (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 53χρονος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στην περιοχή του προσώπου όπου έφερε κατάγματα, οίδημα και εκχυμώσεις ενώ ήταν τόσο άγρια τα χτυπήματα, που έχασε τις αισθήσεις του - Οι δράστες ενδεχομένως κάθισαν πάνω του κλείνοντας του τη μύτη και το στόμα, μέχρι που πέθανε από ασφυξία

 

  • Δύο οι δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος
  • Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής

Στο περιβάλλον των χρόνιων χρηστών ναρκωτικών με τους οποίους συναλλασσόταν ο 53χρονος που δολοφονήθηκε άγρια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην οδό Σμύρνης 24 στα Χανιά, είναι στραμμένες οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Πιθανολογείται ότι το κίνητρο των δραστών σχετίζεται με τα παράνομα αλισβερίσια του θύματος, ωστόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ίχνη στο μικρό διαμέρισμα του 53χρονου αλλά και το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας των οδών γύρω από το ΚΤΕΛ, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ερευνών. Γείτονες του θύματος έχουν καταθέσει από την πρώτη στιγμή πληροφορίες που πιθανόν φανούν χρήσιμες ενώ η διαδικασία της προανάκρισης συνεχίζεται.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη πάντως είναι ενδεικτικό του μένους των δραστών απέναντι στο θύμα, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μπορεί να προκύπτει ακόμη και με αφορμή μικροποσότητα ναρκωτικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News