Θλίψη στα Χανιά: Αυτός είναι ο 30χρονος που έσβησε στην άσφαλτο - Η συγκινητική ανάρτησης της «δεύτερης μαμάς του»

Κρήτη
Θλίψη στα Χανιά: Αυτός είναι ο 30χρονος που έσβησε στην άσφαλτο - Η συγκινητική ανάρτησης της «δεύτερης μαμάς του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία Χανίων μετά τον άδικο χαμό του Νίκου Σφυράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Τραγικό τέλος έμελλε να βρει ένας συνάνθρωπός μας, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Ο λόγος για τον 30χρονο Νίκος Σφυράκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού την οποία οδηγούσε βγήκε από την πορεία της, προσκρούοντας σε διαχωριστικό στηθαίο. Λίγο αργότερα, ο άτυχος μοτοσυκλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του.

Ο αδικοχαμένος 30χρονος Νίκος είναι το πρώτο θύμα της ασφάλτου, σε επίπεδο Κρήτης, για το 2023. Το δυστύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα χθες Κυριακή, επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στο ύψος του κόμβου της Σούδας. Σύμφωνα με το neakriti.gr, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στο στηθαίο που διαχωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ως αποτέλεσμα, το δίκυκλο ανετράπη και σύρθηκε για δεκάδες μέτρα. Από την πτώση του στο οδόστρωμα, ο μοτοσυκλετιστής τραυματίστηκε βαρύτατα.

Στο σημείο δεν άργησε να μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 30χρονο μεταφέροντάς τον στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί, το ιατρικό προσωπικό έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σώσει τον άτυχο δικυκλιστή. Δυστυχώς, ο 30χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. 

Η συγκινητική ανάρτηση της «δεύτερης μαμάς του»

Ραγίζει καρδίες η ανάρτηση της Ιωάννας Πατεράκη, την οποία ο αδικοχαμένος Νίκος αποκαλούσε «δεύτερη μαμά», καθώς δεν βρίσκει λόγια για να αποχαιρετήσει τον 30χρονο μοτοσκλετιστή.

‘’Άγγελε μου

Νίκο μου

Πριν τρεις μέρες τίποτε δεν προμήνυε την καταστροφή που θα ερχόταν.

Πριν τρεις μέρες που βρεθήκαμε για τελευταία φορά με γέλια και χαρές

Νίκο μου

Τίποτε δεν προμήνυε τον χαμό σου

Τι να πω, δεν ξέρω

Πως να παρηγορήσω τους γονείς σου και τον αδελφό σου, δεν ξέρω

Πως να το διαχειριστώ, δεν ξέρω

Είναι τεράστιο το κενό που αφήνεις πίσω σου παιδάκι μου

Καλή αντάμωση αγόρι μου

Σε αγαπώ αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη γιατί πονάω παιδάκι μου

όπως έλεγες, η «δεύτερη μαμά σου»’’, γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook.

Και άλλα τροχαία στην Κρήτη

Μέσα στο σαββατοκύριακο σημειώθηκαν και άλλα τροχαία, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης. Ευτυχώς, πάντως, κανένα από αυτά δεν έμελλε να έχει μοιραίες συνέπειες για τη ζωή κάποιου ανθρώπου. Προχθές σημειώθηκαν δύο ατυχήματα σε περιοχές των Χανίων. Περίπου στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου, μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο ανήλικες βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε ελιά.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στις Μουρνιές Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη τάχιστα επιτόπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τις τραυματίες - αμφότερες 17 ετών - μεταφέροντάς τις στο Νοσοκομείο Χανίων. Ευτυχώς, πάντως, καμία από τις ανήλικες δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, καταγράφηκε κι άλλο τροχαίο με την εμπλοκή δικύκλου στα Χανιά. Το συγκεκριμένο συμβάν σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Παρθενίου Κελαϊδή, όπου τραυματίστηκε ένας 65χρονος δικυκλιστής. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε - και αυτός - στο Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο, ευτυχώς - ούτε αυτός - τραυματίστηκε σοβαρά.

Εξάλλου, χθες το πρωί σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο, στις Γούβες Ηρακλείου, όπου συγκρούστηκε Ι.Χ. με διερχόμενο δίκυκλο. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι ο αναβάτης της μηχανής. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε, πάντως, με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News