Δύο τροχαία ατυχήματα στα Χανιά κινητοποίησαν το ΕΚΑΒ - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Κρήτη
Δύο τροχαία ατυχήματα στα Χανιά κινητοποίησαν το ΕΚΑΒ - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο τροχαία ατυχήματα στα Χανιά κινητοποίησαν το ΕΚΑΒ - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας σήμερα Σάββατο, 14 Ιανουαρίου στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα το ένα σημειώθηκε στις Μουρνιές και το δεύτερο επί των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Παρθενίου Κελαϊδή.

Ειδικότερα, το πρώτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:00, κάτω από άγνωστες ποιες συνθήκες όταν ένα δίκυκλο όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μια ελιά, στις Μουρνιές, με συνέπεια τον τραυματισμό δύο ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε και μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» τις 17χρονες, οι οποίες σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Αργά το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στις 17:00 έλαβε χώρα και δεύτερο τροχαίο ατύχημα με εμπεκόμενο έναν δικυκλιστή. Το τροχαίο σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Παρθενίου Κελαϊδή.

Στο σημείο άμεσα έφτασε επίσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 65χρονο δικυκλιστή - ο οποίος επίσης ευτυχώς, δεν έφερε σοβαρά τραύματα - και τον μετέφερε στον νοσοκομείο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News