Χανιά: Τέλος Ιανουαρίου η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (εικόνες)

Κρήτη
Χανιά: Τέλος Ιανουαρίου η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 21 Ιανουαρίου αναμένεται να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ όπου η Επιτροπή Ψηφοδελτίων θα ξεδιπλώσει τα ονόματα των υποψηφίων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, για το 80% της επικράτειας

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθεί το 80% των προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τονίστηκε χθες Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, σε πολιτική εκδήλωση της δημοτικής οργάνωσης του κινήματος με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Βουλής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως στόχος της παράταξης είναι η ισχυροποίηση της και η εκλογή κυβέρνησης από την πρώτη Κυριακή. 

Στις 21 Ιανουαρίου αναμένεται να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ όπου η Επιτροπή Ψηφοδελτίων θα ξεδιπλώσει τα ονόματα των υποψηφίων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, για το 80% της επικράτειας. Στην πολιτική εκδήλωση με τίτλο η Κοινωνία στο Προσκήνιο που οργάνωσε η δημοτική οργάνωση του κινήματος στα Χανιά, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έθεσε το πλαίσιο των θέσεων του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο δρόμο προς τις κάλπες. 

«Να αξιολογήσουμε μαζί τους τις θέσεις μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα θέσουμε στους Έλληνες πολίτες για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ με κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Για μήνυμα ανανέωσης και μια νέας πορείας κάνει λόγο και ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χανίων, Γιάννης Δήμος, «Ευελπιστούμε η αποψινή εκδήλωση να δώσει ένα μήνυμα ανανέωσης, αλλαγής και μιας νέας πορείας που ξεκινά το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ σε όλη την Ελλάδα και στα Χανιά». 

Νέα πρόσωπα που μπαίνουν για πρώτη φορά σε διαδικασία συμμετοχής στην πολιτική σκηνή περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στα Χανιά που σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. 

«Είναι πολύ σημαντικό ότι σ αυτή την διαδικασία των εθνικών εκλογών του 23 έχουν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση του κινήματος μας πάρα πολύ σοβαροί άνθρωποι, άνθρωποι που έχουν προσφέρει όχι μόνο στο κίνημα αλλά και στην κοινωνία γενικότερα και ήταν ένα μεγάλο ζητούμενο στο παρελθόν η αναζήτηση υποψηφίων», υπογράμμισε η Χρύσα Χαριτάκη Μακράκη, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Για τα ψηφοδέλτια και τις υποψηφιότητες μίλησε και η Γραμματέας Τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Μαρία Δαφέρμου: «Το τοπικό ΠΑΣΟΚ επεξεργάζεται τις υποψηφιότητες ,υπάρχουν κάποια ποιοτικά κριτήρια τα οποία έχουμε θέσει, θέλουμε ανθρώπους που να έχουν πρόσωπο στην κοινωνία ,να πολιτεύονται με αξιοπρέπεια και να μπορούν να υποστηρίξουν με ευκρίνεια τις προγραμματικές μας θέσεις».

Για την υπόθεση Καϊλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι δεν έχει πλήξει μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά τη χώρα, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και ολόκληρη την Ευρώπη και υπογράμμισε ότι η ατομική ευθύνη ενός πολιτικού προσώπου δεν μπορεί να γίνει συλλογική. «Ξεκαθαρίσαμε τις σχέσεις μας με την κ. Καϊλή και με οποιοδήποτε άλλο έχει παραβατικές συμπεριφορές και προχωράμε μπροστά», τόνισε. 

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απευθυνόμενος στους φίλους και τα μέλη του κινήματος στα Χανιά τους κάλεσε να επικοινωνήσουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στέλνοντας μήνυμα ενότητας εν όψει των εθνικών εκλογών. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News