Χανιά: Καρέ - καρέ η επιχείρηση διάσωσης στα συντρίμμια αυτοκινήτου - «Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Καρέ - καρέ η επιχείρηση διάσωσης στα συντρίμμια αυτοκινήτου - «Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων, με 3 οχήματα και 6 υπαλλήλους, οι οποίοι απεγκλώβισαν το άτομο που δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο

Συναγερμός σήμανε το πρωί σε ΕΛΑΣ, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στα Χανιά όταν ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και ντεραπάρισε στην εθνική οδό στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

Ακολούθησε μία εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού της 42χρονης συνοδηγού που είχε τις αισθήσεις της ενώ λίγο νωρίτερα ασθενοφόρο είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο και τον σύζυγο της και οδηγό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το όχημα κινούνταν στην εθνική οδό προς την Σούδα όταν στο ύψος του Βαμβακόπουλου ο 48χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να αναποδογυρίσει με την πρόσκρουση στα προστατευτικά κιγκλίδώματα να είναι σφοδρή… Η μεγαλύτερη ζημιά φαίνεται ωστόσο να προκλήθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και παρότι η εικόνα είναι αποκαρδιωτική , το ζευγάρι είχε την τύχη με το μέρος του καθώς παρά την τρομακτική αυτή περιπέτεια  η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.  

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων, με 3 οχήματα και 6 υπαλλήλους, οι οποίοι απεγκλώβισαν το άτομο που δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο.

Με ασεθνοφόρο του ΕΚΑΒ μετεφέρθηκαν δύο άτομα στο νοσοκομείο. 

Και οι δύο πάντως φαίνεται πως στάθηκαν τυχεροί καθώς η ζωή τους δεν κινδύνευσε παρά την σοκαριστική εικόνα του αυτοκινήτου τους.  

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1608406412950122498
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News