Χριστουγεννιάτικο «άρωμα» στα Χανιά - Πλήθος κόσμου στις κεντρικούς δρόμους (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Χριστουγεννιάτικο «άρωμα» στα Χανιά - Πλήθος κόσμου στις κεντρικούς δρόμους (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι στους κεντρικούς δρόμους έδωσε ξεχωριστό τόνο, ενώ παιδιά ,μουσικές ομάδες και παραδοσιακά συγκροτήματα που έψαλαν τα κάλαντα, ενίσχυσαν την εορταστική ατμόσφαιρα

Σε γιορτινούς ρυθμούς κινήθηκε σήμερα και η πόλη των Χανίων με τον κόσμο να κατακλύζει το εμπορικό κέντρο απολαμβάνοντας το κλίμα της ημέρας και κάνοντας τις τελευταίες αγορές του. Το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι στους κεντρικούς δρόμους έδωσε ξεχωριστό τόνο, ενώ παιδιά ,μουσικές ομάδες και παραδοσιακά συγκροτήματα που έψαλαν τα κάλαντα, ενίσχυσαν την εορταστική ατμόσφαιρα. 

Ήταν τα παιδιά που με παρέες μικρότερες ή μεγαλύτερες έδωσαν τον τόνο της ημέρας στη γιορτινή αγορά των Χανίων. Έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ,κάποια για καλό σκοπό, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης και προσφοράς. 

Χρώμα παράδοσης στην οδό Τσουδερών έδωσε ο Παραδοσιακός Σύλλογος το Ρόδο.  Το χορευτικό ταλέντο τους ξεδίπλωσαν παιδιά και νέοι, μέλη χορευτικής ομάδας, που τράβηξαν τα βλέμματα όσων βρέθηκαν το πρωί στο εμπορικό κέντρο της πόλης. 

Ο καλός καιρός ευνόησε τις βόλτες στο κέντρο που πλημμύρισε από νωρίς από κόσμο. Η αγορά κινήθηκε στα προσδοκόμενα επίπεδα και οι περισσότεροι απόλαυσαν τις αγορές τις τελευταίας στιγμής και παράλληλα το γιορτινό κλίμα.  

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να επιβιβαστούν στο Χριστουγεννιάτικο τραινάκι του δήμου που όλη την περίοδο των γιορτών θα χαρίζει ξένοιαστες στιγμές στο κέντρο ,στις γειτονιές αλλά και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του δήμου. 

Αυξημένη ήταν η κίνηση στα κρεοπωλεία με τους καταναλωτές να προμηθεύονται τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, κάποιοι χωρίς εκπτώσεις και άλλοι συγκρατημένα.   Μουσικά γλέντια στήθηκαν όπως παραδοσιακά συμβαίνει σε κάθε γωνιά των Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News