Χανιά: Στο πλευρό του Συλλόγου καρκινοπαθών «Ορίζοντας» ο σεφ Βασίλης Καλλίδης (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Στο πλευρό του Συλλόγου καρκινοπαθών «Ορίζοντας» ο σεφ Βασίλης Καλλίδης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Καλλίδης έβαλε την τέχνη του μαγειρεύοντας με αγάπη για τον κόσμο που με τη σειρά του ενίσχυσε το κοινωνικό έργο του Συλλόγου

Στα Χανιά για να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης Παιδιών και Ενηλίκων με καρκίνο «Ορίζοντας» ,βρέθηκε ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης. Στον πεζόδρομο της Τσουδερών , έξω από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου, μαγείρεψε για τον κόσμο στέλνοντας για μια ακόμη φορά μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. 

Ο Βασίλης Καλλίδης έβαλε την τέχνη του μαγειρεύοντας με αγάπη για τον κόσμο που με τη σειρά του ενίσχυσε το κοινωνικό έργο του Συλλόγου. Ο αγαπητός σεφ διαβεβαίωσε, «θα είμαι σε κάθε κάλεσμα εδώ»

Ο γνωστός σεφ ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου, έστειλε με την παρουσία του, μήνυμα αλληλεγγύης εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξη του στους εθελοντές του Ορίζοντα που εδώ χρόνια στέκονται αθόρυβα και διακριτικά στο πλευρό εκατοντάδων καρκινοπαθών και των οικογενειών τους βοηθώντας τους οικονομικά και ψυχολογικά και παρέχοντας στέγη για τις περιόδους της θεραπείας  τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News