Το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας για τη φονική παράσυρση της Έμμας (βίντεο)

Κρήτη
Το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας για τη φονική παράσυρση της Έμμας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πορεία του οχήματος του 26χρονου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τραυμάτισε θανάσιμα την Έμμα

Την πορεία του οχήματος που παρέσυρε την φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, όπως αποτυπώνεται στο σχεδιάγραμμα της τροχαία αποκαλύπτει η Real News. Στο μεταξύ νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως «καίνε» τον 26χρονο οδηγό.

Τα μοιραία δευτερόλεπτα όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και χτύπησε την Έμμα, η οποία διέσχιζε την οδό Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη βρίσκοντας τραγικό θάνατο αποτυπώνονται στο σχεδιάγραμμά της τροχαίας.

Στο σχεδιάγραμμα διαγράφεται η τρελή πορεία του οχήματος που παρέσυρε την φοιτήτρια κτηνιατρικής, με το ΙΧ να χάνει τον έλεγχο, να περνά στο αντίθετο ρεύμα και να χτυπά θανάσιμα την Έμμα, η οποία εκείνη την ώρα διέσχιζε το δρόμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος είχε ρίξει τις ευθύνες του δυστυχήματος στην άτυχη κοπέλα, την οποία παρέσυρε -έχοντας μπει στο αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα- και στη συνέχεια εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News