Δίκη Δουρουντάκη: Αγανάκτηση της οικογένειας του νεκρού για τη νέα αναβολή λόγω Covid-19

Κρήτη
Δίκη Δουρουντάκη: Αγανάκτηση της οικογένειας του νεκρού για τη νέα αναβολή λόγω Covid-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 3η φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη

Αναβολή έλαβε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Δυτικής Κρήτης.

Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή, καθώς όπως υποστήριξε ο 48χρονος -σήμερα- κατηγορούμενος δεν μπορούσε να παραστεί στη δικαστική αίθουσα λόγω Covid-19.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αγανάκτηση στην οικογένεια του νεκρού οι οποίοι εξοργισμένοι τόνισαν πως «Δεν γίνεται πέντε χρόνια δολοφόνος να είναι έξω».

 Ο 45χρονος -τότε- κατηγορούμενος είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 70χρονο και δικάζεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε αθωωθεί κατά πλειοψηφία (6-1), καθώς το δικαστήριο είχε κρίνει ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Τον βρήκαν θαμμένο με το αυτοκίνητό του

Ο Παντελής Δουρουντάκης βρέθηκε πολλές εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Αλικιανού Χανίων. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε εξαφανιστεί στις 7 Μαρτίου του 2018, όταν για τελευταία φορά πήγε στο κοπάδι του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Ακολούθησαν πολύμηνες έρευνες από την Αστυνομία, ενώ οι Αρχές είχαν εντοπίσει τότε και το σήμα από τις δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που είχε ο Δουρουντάκης. Σημειώνεται ότι το σήμα του ενός κινητού “φανέρωνε” διαφορετική τοποθεσία από αυτή που έδειχνε η δεύτερη συσκευή. Η σορός του Δουρουντάκη εντοπίστηκε τελικά τον Ιούνιο του 2018, μετά από υπόδειξη του 45χρονου –τότε- κατηγορούμενου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News