ΒΟΑΚ: Τι αλλάζει στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Τι αλλάζει στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 15 Νοεμβρίου 2022 έως την 18:00 ώρα της 19 Νοεμβρίου 2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Ρέθυμνο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Μουρνιών έως και το κόμβο Σούδας

Σε συνέχεια της από 03.11.2022, ανακοινώνεται με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, ότι τροποποιούνται οι ημερομηνίες εφαρμογής των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Β.Ο.Α.Κ. στο τμήμα 2ο από το κόμβο Μουρνιών έως και το κόμβο Βαμβακόπουλου, που εκτελούνται λόγω εργασιών αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες στο εν λόγω τμήμα του οδικού δικτύου ολοκληρώθηκαν και από αύριο (15.11.2022) η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά.

Επιπλέον, θα συνεχιστούν οι εργασίες στο 3ο τμήμα ως εξής:

Κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 15/11/2022 έως την 18:00 ώρα της 19.11.2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Ρέθυμνο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Μουρνιών έως και το κόμβο Σούδας.

Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Μουρνιών - Λεωφόρο Μουρνιών - Αναγνώστου Γογονή - Λεωφόρο Σούδας - Παπαναστασίου – ανισόπεδος κόμβος Σούδας – Β.Ο.Α.Κ. είτε δια μέσου παράπλευρων οδών σύμφωνα με την ειδική σήμανση.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων καθώς και την ειδική σήμανση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News