Νοσοκομείο Χανίων: "Έφυγε" αγαπητός γιατρός – Το συγκινητικό αντίο

Κρήτη
Νοσοκομείο Χανίων: "Έφυγε" αγαπητός γιατρός – Το συγκινητικό αντίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγαπητός γιατρός, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε από η ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων μετά την είδηση θανάτο του γιατρού Αντώνης Βουκάλη.

Ο εκλιπών με καταγωγή τις Βουκολιές και το Μελιδόνι Ρεθύμνου, είχε διατελέσει αναπληρωτής διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής.

Ο αγαπητός γιατρός, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε από η ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέρφους.

Την είδηση έκανε γνωστή η αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Χανίων και ορθοπεδικός, Κατερίνα Μανιμανάκη που αποχαιρέτησε τον αγαπητό γιατρό με ένα συγκινητικό μήνυμα:

Σε αγαπήσαμε γιατί ήσουν αυθεντικός.!!!

Σε αγαπήσαμε γιατί πάλεψες για την ανθρώπινη ζωή!!!

Καλό δρόμο Αντώνη Βουκάλη της Ορθοπεδικής κλινικής, του Νοσοκομείου μας,

του τόπου αυτού, και όχι μόνο που τόσο βοήθησες!!!

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νομού Χανίων αναφέρει:

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο άλλου ενός πολυαγαπημένου συναδέλφου. Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βουκάλης πρώην διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Χανίων. Ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της ΕΓΕΣΥνΧ που οι αγώνες του για τη δημόσια υγεία θα συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Ένας άνθρωπος χαρισματικός που όσοι τον γνώρισαν καταλαβαίνουν γιατί θα μας λείψει. Η ΕΓΕΣΥνΧ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα καταθέσει το ποσό των 300€ εις μνήμη του στα συσσίτια της Σπλάντζιας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News