Δύο τραυματισμοί τουριστών μέσα σε λίγες ώρες στα Χανιά

Κρήτη
Δύο τραυματισμοί τουριστών μέσα σε λίγες ώρες στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια 23χρονη Ρωσίδα και ένας 68χρονο Γερμανός παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ

Επί ποδός οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής στα Χανιά μετά από δύο περιστατικά τραυματισμών τα οποία σημειώθηκαν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η Πυροσβεστική ενημερώθηκε μέσω του 112 για μια 23χρονη Ρωσίδα η οποία λιποθύμησε στην παραλία του Μπάλου στα Χανιά χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια. Η τουρίστρια μεταφέρθηκε με καράβι στο λιμάνι του Καβονησίου από όπου την παρέλαβε το ΕΚΑΒ μεταφέροντας την στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. 

Όπως εξήγησε στο neakriti.gr ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, η νεαρή υποβάλλεται σε εξετάσεις μιας και φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στους πνεύμονες.

Το δεύτερο περιστατικό που έθεσε σε συναγερμό τις διασωστικές αρχές σχετιζόταν με την πτώση ενός 68χρονου τουρίστα, γερμανικής καταγωγής, από μεγάλο ύψος στην παραλία Λύκος Σφακίων. Στο σημείο έσπευσε σωστικό κλιμάκιο τριών ατόμων όπως και ένας γιατρός, κρίνοντας αναγκαία την μεταφορά του άνδρα με βάρκα στην χώρα Σφακίων και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

«Ο 68χρονος φέρει κακώσεις στον θώρακα», περιέγραψε ο κ. Μπέας, ενώ υποβάλλεται και αυτός σε ενδελεχείς εξετάσεις.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News