Χανιά

Χανιά: Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνης για την παροχή έκπτωσης στους εκπαιδευτικούς

Η πράξη αυτή αποτελεί ηθική επιβράβευση των δασκάλων και καθηγητών που διδάσκουν τα παιδιά μας, ιδιαίτερα στα απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σχολεία των Χανίων

Αποτέλεσμα της καλής συνεργασία μεταξύ του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είναι η άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων στις μεταφορές όχι μόνο των μαθητών, αλλά και των εκπαιδευτικών, και η ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνης κ. Ιωάννη Καψανάκη, ο οποίος, ανταποκρινόμενος θετικά στο αίτημα της ΕΛΜΕ Χανίων, ενέκρινε την παροχή έκπτωσης 50% στους εκπαιδευτικούς που μετακινούνται μέσω ΚΤΕΛ από και προς τα σχολεία της Π. Ε. Χανίων κατά την σχολική περίοδο.

Πέραν της οικονομικής βοήθειας, η πράξη αυτή αποτελεί ηθική επιβράβευση των δασκάλων και καθηγητών που διδάσκουν τα παιδιά μας, ιδιαίτερα στα απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σχολεία των Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια