Εξαφάνιση στα Χανιά: Στο «κόκκινο» η αγωνία για την 75χρονη - Drone συνδράμει στην αναζήτηση

Κρήτη
Εξαφάνιση στα Χανιά: Στο «κόκκινο» η αγωνία για την 75χρονη - Drone συνδράμει στην αναζήτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δεύτερο 24ωρο παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 75χρονης που χάθηκαν τα ίχνη της την Παρασκευή

Άκαρπες παραμένουν για ακόμη ένα 24ωρο οι έρευνες για τον εντοπισμό της 75χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στα Χανιά.

Για δεύτερη ημέρα, σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου οι υπάλληλοι της πυροσβεστικής «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν την άτυχη γυναίκα, της οποία η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες, με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν, συγκεκριμένα για τον εντοπισμό της 75χρονης συμμετέχουν δυο οχήματα, μια μοτοσυκλέτα, επτά πυροσβέστες ενώ την επιχείρηση αναζήτησης ενισχύει drone.

Η 75χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι της στον Αλικιανό, στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων, όταν έφυγε ξεκίνησε για το σπίτι του γιου της, στο οποίο δεν έφτασε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι η Γραμμή Ζωής ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert για τον εντοπισμό της 75χρονης Caushi Shaniko.

Η γυναίκα, την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρη φούστα και μαύρες παντόφλες. Κρατούσε ένα ξύλο, αντί για μπαστούνι. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News