Εξαφάνιση στα Χανιά: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της 75χρονης - Drone «χτενίζει» την περιοχή

Κρήτη
Εξαφάνιση στα Χανιά: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της 75χρονης - Drone «χτενίζει» την περιοχή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περιοχή «χτενίζουν» άνδρες της ΕΛΑΣ, με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - Η Γραμμή Ζωής ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση αναζήτησης των Αρχών για τον εντοπισμό της 75χρονης που εξαφανίστηκε χθες Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στα Χανιά.

Η 75χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι της στον Αλικιονό, στην περιοχή του Πλατάνια Χανίων, όταν έφυγε για να επισκεφθεί το γιο της και δεν έφτασε ποτέ. Την περιοχή «χτενίζουν» άνδρες της ΕΛΑΣ, με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η Πυροσβεστική ενισχύει την επιχείρηση αναζήτησης με drone, δύο πυροσβεστικά οχήματα, μια μοτοσυκλέτα και επτά υπαλλήλους.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ότι η Γραμμή Ζωής  ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert για τον εντοπισμό της 75χρονης Caushi Shaniko.

Η γυναίκα, Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρη φούστα και μαύρες παντόφλες. Κρατούσε ένα ξύλο, αντί για μπαστούνι. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News