Νέα τραγωδία στα Χανιά: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της

Κρήτη
Νέα τραγωδία στα Χανιά: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Βαμβακόπουλο Χανίων με θύμα μια 82χρονη

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2022 στα Χανιά.

Ειδικότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε ισόγειο διαμερίσματος στην περιοχή Βαμβακόπουλο Χανίων και έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες, ενώ παράλληλα κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά, ωστόσο εντόπισαν μια ηλικιωμένη χωρίς τις αισθήσεις της, η οποία καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη διέμενε μαζί με τον γιο της, ο οποίος όμως έλειπε από το σπίτι τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διερευνά το περιστατικό, ενώ στη σορό της άτυχης 84χρονης θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από πέντε ημέρες, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που διέμενε στο Σόδυ Προφήτη Ηλία, ένας 46χρονος Χανιώτης.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022, από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ειδοποιήθηκαν από περίοικους για πυρκαγιά, ενώ η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο και ο θάνατος του 46χρονου πιθανόν οφείλονταν σε αναθυμιάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News