Ο 51χρονος φέρεται να προετοίμαζε την επίθεση με μαχαίρι στο Νοσοκομείο Χανίων

Κρήτη
Ο 51χρονος φέρεται να προετοίμαζε την επίθεση με μαχαίρι στο Νοσοκομείο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι γνωστός ψυχιατρικός ασθενής και από την περασμένη Δευτέρα πηγαινοερχόταν στα ΤΕΠ και δημιουργούσε φασαρίες. Κάθε φορά τον απομάκρυνε ο υπάλληλος σεκιούριτι και μια από όλες τον απείλησε ότι θα του κάνει κακό. Έτσι κι έγινε» δήλωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Στη θέση ασθενούς, σε κρεβάτι του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων βρέθηκε 26χρονος υπάλληλος της υπηρεσίας ασφαλείας του νοσηλευτικού ιδρύματος, στην προσπάθεια του να επιτελέσει το καθήκον του. Ο άνδρας δέχτηκε πισώπλατα επίθεση με μαχαίρι από 51χρονο ψυχιατρικό ασθενή ο οποίος μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες τον είχε απειλήσει.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο δράστης της επίθεσης φαίνεται να προετοίμαζε από τις προηγούμενες ημέρες την πράξη του. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, «ο συγκεκριμένος είναι γνωστός ψυχιατρικός ασθενής και από την περασμένη Δευτέρα πηγαινοερχόταν στα ΤΕΠ και δημιουργούσε φασαρίες. Κάθε φορά τον απομάκρυνε ο υπάλληλος σεκιούριτι και μια από όλες τον απείλησε ότι θα του κάνει κακό. Έτσι κι έγινε. Το βράδυ της Πέμπτης πήγε πάλι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και επιτέθηκε πισώπλατα στον εργαζόμενο».

Με ένα μαχαίρι του προκάλεσε τραύματα στον γλουτό, τα οποία για καλή του τύχη ήταν επιφανειακά. Χρειάστηκε ωστόσο να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό των ΤΕΠ. Ο δε δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News