Κρήτη: Αγνοείται 35χρονος από τα Χανιά - Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών

Κρήτη
Κρήτη: Αγνοείται 35χρονος από τα Χανιά - Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα του κατήγγειλε χθες Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου την εξαφάνιση του γιου της στο Αστυνομικό Τμήμα και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Συναγερμός στις αρχές, για την εξαφάνιση ενός άνδρα από τα Χανιά, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη του τις τελευταίες δύο ημέρες.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του 35χρονου, ο γιος της έφυγε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, για να πάει στην Αθήνα, αεροπορικώς. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο 35χρονος επικοινώνησε με την μητέρα του και φέρεται να της είπε ότι έρχεται σε λίγο στο σπίτι. Όμως, ο 35χρονος δεν έφτασε ποτέ, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και το κινητό του τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με την μητέρα του, ποτέ στο παρελθόν ο νεαρός άνδρας δεν απομακρύνθηκε χωρίς να την ενημερώσει και χωρίς να υπάρχει μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ προσωπικοί λόγοι ενισχύουν την ανησυχία της.

Η μητέρα του κατήγγειλε χθες Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου την εξαφάνιση του γιου της στο Αστυνομικό Τμήμα και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες με ελέγχους στο αεροδρόμιο , στο λιμάνι και σε άλλα σημεία στα οποία πιθανόν να βρέθηκε ο 35χρονος.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News