Χανιά: Στον εισαγγελέα αστυνομικός για άσκηση επικίνδυνης σωματικής βλάβης

Κρήτη
Χανιά: Στον εισαγγελέα αστυνομικός για άσκηση επικίνδυνης σωματικής βλάβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέρεται να χτύπησε Χανιώτη με τη λαβή του όπλου του

Στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία των Χανίων. Ο 43χρονος, φέρεται να χτύπησε με τη λαβή του όπλου του έναν Χανιώτη, στη διάρκεια επεισοδίου έξω από χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων στα Μεγάλα Χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για το περιστατικό που καταγράφηκε πρωινές ώρες της Κυριακής, ήταν οι προσωπικές διαφορές μεταξύ ενός ζευγαριού. H εμπλοκή του αστυνομικού υπαλλήλου στον καυγά μεταξύ του ζευγαριού και ενός ακόμη άντρα, στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος, τον οδήγησε σε περιπέτειες. Σε βάρος του, όπως και σε βάρος δύο ακόμη ατόμων, υποβλήθηκε μήνυση και ακολούθησαν συλλήψεις. Μάλιστα ένας μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο.

Ο 43χρονος αστυνομικός υποστήριξε στις ανακριτικές αρχές ότι δεν χτύπησε κανέναν από τους εμπλεκόμενους στον καυγά με το όπλο του, αλλά ότι μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Με απόφαση του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Όλα ξεκίνησαν από την ενέργεια μιας νεαρής γυναίκας να βρεθεί στον χώρο όπου εργαζόταν ο σύντροφος της προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Μαζί της βρισκόταν και ένας φίλος της. Γρήγορα τα αίματα άναψαν ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει αν ο αστυνομικός βρέθηκε τυχαία στον χώρο που εξελισσόταν το συμβάν ή αν κλήθηκε να παρέμβει.

(φωτογραφία αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News