«Καλοκαίρι 2022»: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στον Πλατανιά

Κρήτη
«Καλοκαίρι 2022»: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Τετάρτη,10 Αυγ 2022, 21:00
στην παραλία του Μάλεμε
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Κοινότητας Μάλεμε και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μάλεμε “Ο Άγιος Αντώνιος”, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Πλατανιά, Φεστιβάλ «Γη -Πολιτισμός- Τουρισμός 2022», που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά και η Κοινωφελής Επιχείρηση, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, και οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλο το εύρος του Δήμου, με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων και επισκεπτών.

Το πρόγραμμα των δράσεων, που περιλαμβάνει προβολές ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου, θεάτρου σκιών, μουσικοθεατρικών δρώμενων κ.ά., για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

  • Σήμερα Δευτέρα: Θέατρο Σκιών με τον Νίκο Μπλαζάκη, στο πρώην δημοτικό σχολείο Βατόλακκου.
  • Αύριο Τρίτη: Προβολή της ελληνικής ταινίας “Η καφετζού” στην πλατεία της Πανεθήμου.
  • Μεθαύριο Τετάρτη: Θέατρο Σκιών με τον Νίκο Μπλαζάκη στο γήπεδο Μεσκλών.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ και είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Επίσης, ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην παραλία του Μάλεμε, μουσική βραδιά με τον Μάνο Τρυπιά και τους συνεργάτες του, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει ελληνικό ροκ και τραγούδια από τη δισκογραφία και την καλλιτεχνική του πορεία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Κοινότητας Μάλεμε και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μάλεμε “Ο Άγιος Αντώνιος”, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για το σύνολο των εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά και από την ιστοσελίδα του, στη διεύθυνση https://www.platanias.gr/events/.

Σημειώνεται πως στις παραπάνω εκδηλώσεις λαμβάνονται όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ παρακαλούνται, μέσω ανακοίνωσης, οι συμμετέχοντες όπως τα εφαρμόζουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News