Βιασμός 19χρονης στα Χανιά: Σήμερα η απολογία του 27χρονου επιχειρηματία

Χανιά
Βιασμός 19χρονης στα Χανιά: Σήμερα η απολογία του 27χρονου επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ίδιος αρνείται την πράξη - Σημαντικό στοιχείο στη διερεύνηση της καταγγελίας της 19χρονης από τις αρχές αποτελεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου, το μεσημέρι, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή ο 27χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά, που κατηγορείται για βιασμό 19χρονης κοπέλας.

Η κοπέλα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 1 Αυγούστου, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 27χρονο, ενώ βρισκόταν σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Η 19χρονη εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση, οδηγήθηκε από συγγενικά της πρόσωπα σε Κέντρο Υγείας και πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με τον φερόμενο δράστη να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα.

Ο 27χρονος αρνείται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ενώ έχει λάβει προθεσμία από τον Εισαγγελέα Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή.

Σημαντικό στοιχείο στη διερεύνηση της καταγγελίας της 19χρονης από τις αρχές αποτελεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News