Βιασμός 19χρονης στα Χανιά: Την Παρασκευή η απολογία του 27χρονου επιχειρηματία (βίντεο)

Κρήτη
Βιασμός 19χρονης στα Χανιά: Την Παρασκευή η απολογία του 27χρονου επιχειρηματία (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ίδιος αρνείται την πράξη - Σημαντικό στοιχείο στη διερεύνηση της καταγγελίας της 19χρονης από τις αρχές αποτελεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Με την κατηγορία του βιασμού αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Αυγούστου, στον ανακριτή Χανίων, ένας 27χρονος επιχειρηματίας της πόλης ο οποίος συνελήφθη χθες μετά την καταγγελία 19χρονης.

Η κοπέλα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 27χρονο, ενώ βρισκόταν σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Η 19χρονη εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση, οδηγήθηκε από συγγενικά της πρόσωπα σε Κέντρο Υγείας και πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με τον φερόμενο δράστη να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο 27χρονος επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία του βιασμού. Ο ίδιος αρνείται την πράξη και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στον ανακριτή.

Σημαντικό στοιχείο στη διερεύνηση της καταγγελίας της 19χρονης από τις αρχές αποτελεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News