Ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 23χρονο που «έσβησε» στην άσφαλτο

Κρήτη
Ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 23χρονο που «έσβησε» στην άσφαλτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεσημέρι θα πουν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στον αδικοχαμένο 23χρονο - Η κηδεία της 15χρονης θα τελεσθεί αύριο το πρωί

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό των δύο νέων που έφυγαν πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουλίου, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο των Τοπολίων Κισσάμου, με θύματα έναν 23χρονο και μια 15χρονη. 

Σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου, φίλοι και συγγενείς πρόκειται να πουν το τελευταίο αντίο τον αδικοχαμένο 23χρονο η κηδεία του οποίου θα τελεσθεί στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου αντωνίου στο Κακοδίκι Σελίνου. 

Η κηδεία της 15χρονης θα γίνει αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 10:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό αναλήψεως στην Κάνδανο. 

Το χρονικό του τροχαίου  

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου στον επαρχιακό δρόμο Κισσάμου - Ελαφονησίου στο ύψος των Τοπολίων. Από τα συντρίμμια του ΙΧ που οδηγούσε ο 23χρονος ,ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός, βαριά τραυματισμένοι η 23χρονη και η 15χρονη που εξέπνευσε λίγο αργότερα στο ασθενοφόρο ενώ γλίτωσε ένας 17χρονος που φέρει τραύματα αντιμετωπίσιμα. 

Βάσει των όσων μεταφέρουν οι υπάρχουσες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο, βγήκε από την πορεία του, προσέκρουσε σε δέντρο και συνέχεια συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. 

Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Καντάνου ήταν και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο μοιραίο Ι.Χ. Συγγενείς και φίλοι της 23χρονης, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, όπως και του 17χρονου προσεύχονται για τη βελτίωση της κατάστασής τους, ενώ σπαραχτικά είναι τα μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το “αντίο” στη 15χρονη και τον 23χρονο.  

«Μαύρη μέρα για την Κάντανο η Κυριακή. Καλό ταξίδι στα δύο παιδιά. Καλή δύναμη στα άλλα δύο και κουράγιο στους γονείς τους», γράφουν φίλοι και συγχωριανοί τους, ανάμεσα στα δεκάδες μηνύματα.  

27 νεκροί από την αρχή του χρόνου σε τροχαία στην Κρήτη 

Οι αριθμοί των θυμάτων από τροχαία από την αρχή του χρόνου στην Κρήτη σοκάρουν. Σύμφωνα με στοιχεία του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, από τις αρχές του 2022 έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης 27 συνάνθρωποί μας, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021. Από αυτούς, 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι, ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα, 4 έχουν γίνει στον Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News