Τροχαίο δυστύχημα στην Κίσσαμο: Θρήνος στην Κάντανο - Σε κρίσιμη κατάσταση η 23χρονη (εικόνες)

Κρήτη
Τροχαίο δυστύχημα στην Κίσσαμο: Θρήνος στην Κάντανο - Σε κρίσιμη κατάσταση η 23χρονη (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης - Το πολύνεκρο δυστύχημα κόστισε την ζωή δύο ανθρώπων - Τέσσερις νεκροί σε δέκα ημέρες

Μία ακόμη ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου, στους δρόμους της Κρήτης. Θυσία στον Μοχώλ της ασφάλτου αυτή τη φορά ένα κορίτσι μόλις 15 ετών, καθώς και ένας 25χρονος άνδρας.  

Το τροχαίο δυστύχημα, στον τραγικό απολογισμό του οποίου συγκαταλέγονται και δύο τραυματίες - ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Νοσοκομείου Χανίων - σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου, στην Κίσσαμο, κοντά στη σήραγγα των Τοπολίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων έχασαν τη ζωή του ένας 25χρονος άνδρας - ο οποίος φέρεται να σκοτώθηκε ακαριαία - καθώς και ένα ανήλικο κορίτσι. Η 15χρονη κοπέλα φέρεται να υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο των Χανίων, ενώ πραγματική μάχη και υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή μία ακόμη 23χρονη γυναίκα έδωσαν οι γιατροί στα ΤΕΠ. 

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων “Άγιος Γεώργιος”, Γιώργο Μπέα, η 23χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια οδηγήθηκε διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή. Η 23χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Επίσης τραυματίστηκε ένας 17χρονος, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ.  

Πώς έγινε το τροχαίο 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό, στην τοποθεσία Μύλοι, μετά τη σήραγγα Τοπολίων. Το Ι.Χ. κατευθυνόταν από το Έλος προς τη σήραγγα και το αγροτικό είχε την αντίστροφη πορεία.   

Σημειώνεται πως στο σημείο του δυστυχήματος, εκτός από τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που έφτασαν για να παραλάβουν τους τραυματίες, βρέθηκαν και δυνάμεις της Αστυνομίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, η οποία είχε στο μεταξύ διακοπεί. Στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τέσσερα οχήματα και οκτώ υπαλλήλους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κάντανου Σελίνου.  

Τέσσερις νεκροί σε 10 μέρες 

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέσα σε διάστημα μικρότερο των 10 ημερών, η Κρήτη θρηνεί τέσσερις νεκρούς στην άσφαλτο. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη ένας 59χρονος είχε βρει τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, κοντά στη γέφυρα Γερανίου, στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου. Στο δυστύχημα είχαν εμπλακεί συνολικά τρία αυτοκίνητα, ενώ εκτός από τον άτυχο 59χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, είχαν τραυματιστεί άλλα τέσσερα άτομα. 

Υπενθυμίζεται επίσης πως θανάσιμα είχε τραυματιστεί το Σάββατο 25 Ιουνίου σε τροχαίο μία 60χρονη γυναίκα στον Αποκόρωνα Χανίων. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό 5 μέτρων.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News