Χανιά: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου Αντώνης Σχετάκης - Συλλυπητήρια μηνύματα

Χανιά
Χανιά: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου Αντώνης Σχετάκης - Συλλυπητήρια μηνύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία των Χανίων η είδηση του θανάτου του Αντώνη Σχετάκη

 Έφυγε από την ζωή ο επί σειρά ετών δήμαρχος Κισσάμου, Αντώνης Σχετάκης, σε ηλικία 80 ετών. Ήταν καθηγητής μαθηματικός, ενώ είχε εκλεγεί δήμαρχος Κισσάμου το 1975, το 1978, το 1987 και το 1995.

Παράλληλα είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Χανίων, πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης, πρόεδρος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πολυτεχνείου Κρήτης και πολλών ακόμη επιτροπών και φορέων.

Συλλυπητήρια δήμου Κισσάμου

Ο δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος Κισσάμου στο σύνολό του με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούν σήμερα τον Αντώνη Σχετάκη, τον επί σειρά ετών Δήμαρχό μας, τον οραματιστή της Κισσάμου, έναν σπουδαίο αυτοδιοικητικό που υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον τόπο μας. 

Ο Γιώργος Μυλωνάκης, συντετριμμένος, έκανε πριν λίγο την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα έχασα έναν αγαπημένο μου φίλο, έναν πολύ ωραίο και ευφυή άνθρωπο, ένα σπουδαίο συνεργάτη που συμπορευτήκαμε χρόνια πολλά και ήταν πάντα δίπλα στην αυτοδιοικητική μου πορεία. Έφυγε ένας μεγάλος οραματιστής για την Κίσσαμο και την πρόοδό της. Ο Αντώνης Σχετάκης καθόρισε και ενέπνευσε γενιές, δίδαξε τη μαθηματική επιστήμη και κατέθεσε ακούραστα την ενέργειά του στο δήμο μας. Διεκδίκησε όπου χρειάστηκε, εργάστηκε και ύψωσε το Κισσαμίτικο αυτοδιοικητικό ανάστημα σε μια εποχή με ελάχιστα τεχνολογικά εργαλεία. Εκφράζω προσωπικά τη θλίψη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κατερίνα, στην κόρη του Γιούλη και τον γιο του Λευτέρη και σε όλους τους οικείους του».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, ως ένδειξη πένθους για την απώλεια του Αντώνη Σχετάκη και φόρο τιμής στον εκλιπόντα, θα προχωρήσει αύριο το πρωί σε έκτακτη συνεδρίαση για έκδοση σχετικού ψηφίσματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News