Χανιά: Καρέ - καρέ η πτήση 94χρονης που έκανε paratrike και απόλαυσε από ψηλά την Γεωργιούπολη (εικόνες, βίντεο)

Χανιά
Χανιά: Καρέ - καρέ η πτήση 94χρονης που έκανε paratrike και απόλαυσε από ψηλά την Γεωργιούπολη (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία 94χρονη Βρετανίδα απόλαυσε από ψηλά την παραλία της Γεργιούπολης και την λίμνη

Το όνειρό της έκανε πραγματικότητα στα Χανιά της Κρήτης μία 94χρονη Βρετανίδα, η οποία κάνει διακοπές στο νησί. Η 94χρονη πέταμε με paratrike, την χθες Τρίτη, 21 Ιουνίου και το ευχαριστήθηκε με την ψυχή της!

Την επιθυμία της 94χρονης εκπλήρωσε ο εκπαιδευτής Paragliding, Paramotor και Paratrike, όταν τον προσέγγισε η ίδια της η κόρη και του εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία της ηλικιωμένης γυναίκας, ότι ήθελε να πετάξει.

Η πτήση με το paratrike που απογειώνεται σαν μικρό αεροπλανάκι, para (parachute) trike (κατασκευή με τρεις τροχούς) έγινε στα 150 μέτρα και κράτησε δέκα λεπτά.

Η 94χρονη απόλαυσε από ψηλά την παραλία της Γεωργιούπολης και τη λίμνη Κουρνά και όπως είπε ο Γιώργος Κισσάνακης στο neakriti.gr, η ηλικιωμένη δεν σταμάτησε να χαμογελά! «Της έκανα περιήγηση στον αέρα και ξετρελάθηκε! Ο σκοπός μου ήταν να την κάνω να περάσει όπως το είχε φανταστεί, να περάσει τα λίγα λεπτά μαζί μου αξέχαστα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπαιδευτής.

«Επικοινώνησε μαζί μας η κόρη της», όπως είπε. «Ήθελε να κλείσει ένα ραντεβού μαζί μας η μητέρα της. Μας είπε ότι είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία 94 χρονών και ήθελε πάρα πολύ να πετάξει μαζί μας με το μηχανοκίνητο paratrike. Είναι σαν ένα μικρό αεροπλανάκι. Πετάει με αλεξίπτωτο πλαγιάς και απογειώνεται σαν ένα μικρό αεροπλανάκι. Είναι ασφαλές και ήθελε πάρα πολύ να το κάνει αυτό στην παραλία της Γεωργιούπολης, που ήθελε να δει και από ψηλά. Ήταν πάρα πολύ χαρούμε και κατά την διάρκεια της πτήσης και όταν προσγειωθήκαμε με αγκάλιασε και μου είπε ότι ήταν μαγικό», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Κισσάνακης έσπασε το ρεκόρ του κατά 4 χρόνια καθώς στο παρελθόν μια 90χρονη Γερμανίδα είχε πετάξει μαζί του πάνω από τα Χανιά την ημέρα των γενεθλίων της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News