Τροχαίο στο Καλαμάκι: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του 37χρονου πολυτραυματία - Διασωληνωμένος σε πολύ σοβαρή κατάσταση

Κρήτη
Τροχαίο στο Καλαμάκι: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του 37χρονου πολυτραυματία - Διασωληνωμένος σε πολύ σοβαρή κατάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Μπέας, μιλώντας στο neakriti.gr, τόνισε ότι η κατάσταση του άνδρα είναι πολύ σοβαρή και φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ βρίσκεται συνεχώς υπό ιατρική παρακολούθηση

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ο 37χρονος πολυτραυματίας, ο οποίος το Σάββατο 18 Ιουνίου, ενεπλάκη σε τροχαίο που έλαβε χώρα στο Καλαμάκι Χανίων.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr o Διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας «Το πόδι του άνδρα ακρωτηριάστηκε και είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ».

Ο κ. Μπέας, τόνισε ότι η κατάσταση του άνδρα είναι πολύ σοβαρή και φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ βρίσκεται συνεχώς υπό ιατρική παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται, πως το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Ιουνίου, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή. Από την σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε σοβαρά ο 37χρονος, τον οποίο μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Μπαράζ τροχαίων σήμερα στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται, ότι έξι τροχαία σημειώθηκαν, μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη. Ειδικότερα στο χωριό Αβδού στο Ηράκλειο, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 12χρονο παιδί το οποίο κινούταν με τα πόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Στη σημείο έφθασε εγκαίρως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τη μεταφορά του 12χρονου στο νοσοκομείο. Νωρίτερα στο κέντρο του Ηρακλείου, επί της οδού Μπαντουβά και Σολωμού σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας 51χρονος άνδρας, ένα ανήλικο παιδί 15 ετών και μια γυναίκα 44 ετών. Τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τροχαίο με παράσυρση πεζού έλαβε χώρα στις εργατικές κατοικίες στη Σητεία το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου. Μια μηχανή εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 82χρονου. Ο τραυματίας μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος. Τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Ιουνίου, στο Τζερμιάδο ένας ανήλικος 16 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.  Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος του ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε έναν 55χρονο άνδρα στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Γύρω στις 06:00 νωρίς το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου, έλαβε χώρα το τρίτο τροχαίο στο Καλαμάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή. Από την σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας 37 ετών.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News