Κομοτηνή: Πού εστιάζουν οι έρευνες για το θάνατο της 22χρονης από τα Χανιά

Κρήτη
Κομοτηνή: Πού εστιάζουν οι έρευνες για το θάνατο της 22χρονης από τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αρχές αναζητούν την λύση του μυστηρίου στο ρολόι που φορούσε η 22χρονη - Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο της 22χρονης Γεωργίας Σ., η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουνίου, σε χώρους άθλησης του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, στην πανεπιστημιούπολη.

Η γνωστοποίησης της είδησης του θανάτου της βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής αλλά και της Κρήτης, μιας και η άτυχη κοπέλα κατάγεται από χωριό του Δήμου Πλατανιά, Χανίων.

Το νεαρό κορίτσι ήταν αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων και τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ πρόσφατα είχε έρθει στο Ηράκλειο για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Την κοπέλα, βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της ένας άνδρας που πήγε να αθληθεί, ενώ όταν εντοπίστηκε, ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν.

Η 22χρονη φέρεται πως δεν είχε παρέα σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, έκανε συχνά προπόνηση μόνη της καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι κειτόταν χωρίς τις αισθήσεις της στο βρεγμένο ταρτάν για αρκετή ώρα μέχρι τη στιγμή του εντοπισμού της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φορούσε παπούτσια με καρφιά, ένδειξη ότι έκανε προπόνηση σε συνθήκες αγώνα – παρά την ισχυρή νεροποντή που έπληξε την ώρα της προπόνησης την Κομοτηνή και η οποία επίσης ερευνάται μήπως έχει σχέση με τον αδικαιολόγητο κατά τα άλλα αιφνιδιαστικό θάνατό της.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών της αστυνομίας για τον ακριβής χρόνο θανάτου της έχει μπει το smart watch που φορούσε το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της.

Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News