Χανιά: Σκυλί δεμένο σε βαρέλι βρέθηκε ημιλιπόθυμο - Αναζητείται από τις αρχές ο ιδιοκτήτης του

Κρήτη
Χανιά: Σκυλί δεμένο σε βαρέλι βρέθηκε ημιλιπόθυμο - Αναζητείται από τις αρχές ο ιδιοκτήτης του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζώο απομακρύνθηκε από το σημείο, και σύμφωνα με δημοσίευση της «προστασίας των ζώων Χανιά», αναζητά σπίτι - Τον ιδιοκτήτη του σκύλου, αναζητούν αστυνομικοί του ΑΤ Χανίων, προκειμένου να συλληφθεί

Σε ένα νέο περιστατικό για τις συνθήκες διαβίωσης σκύλου κλήθηκε το ΑΤ Χανίων, τη Τέταρτη 8 Ιουνίου.

Στο Θέρισο Χανίων, βρέθηκε αλυσοδεμένο σε ένα βαρέλι κάτω από τον καυτό ήλιο, ένας σκύλος. Το ζώο απομακρύνθηκε απο το σημείο, και σύμφωνα με δημοσίευση της «προστασίας των ζώων Χανιά», αναζητά σπίτι. Τον ιδιοκτήτη του σκύλου, αναζητούν αστυνομικοί του ΑΤ Χανίων, προκειμένου να συλληφθεί.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

«άλλο ένα αλυσοδεμένο βαρελόσκυλο ,που μάθαμε την ύπαρξή του από έναν περιπατητή,καθώς βρισκόταν σε απόμερη περιοχή! Ενημερώσαμε αμέσως το ΑΤ Χανίων και ένα περιπολικό πήγε την ίδια μέρα και εντόπισε ένα ημιλιπόθυμο σκύλο από τη ζέστη,με βρώμικο νερό και καμία σκιά για να προστατευτεί από τον καυτό ήλιο.

Αντί για κατάλυμα,είχε ένα μεταλλικό ντεπόζιτο που κυριολεκτικά έβραζε. Αντί για τροφή είχε έντερα και εντόσθια ζώων. Ο κηδεμόνας δεν εντοπίστηκε,αναζητείται στα πλαίσια του αυτόφωρου,αλλά οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να αφήσουν εκεί το άτυχο ζώο. Ο σκύλος τους έκανε χαρές και δεν έμειναν ασυγκίνητοι! Το πήραν μαζί τους στο αστυνομικό τμήμα,το φρόντισαν και φιλοξενείται προσωρινά.

Είναι ένας νεαρό ,φιλικότατο ζώο που δίνει παντού φιλιά και δε μπορεί να πιστέψει στην τύχη του,αφού γελάει συνέχεια. Ο Δούκας όμως χρειάζεται οικογένεια για να μην ξαναγυρίσει στο βασανιστή του. Ας δώσουμε μια ευκαιρία σε αυτήν την υπέροχη φάτσα»

Φωτογραφία facebook

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News