Νήσος Χρυσή: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός

Κρήτη
Νήσος Χρυσή: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεργάτης του από τα Χανιά είχε δηλώσει την εξαφάνισή του μια ημέρα πριν τον εντοπίσουν

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως αναφορικά με τον άνδρα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουνίου, από λουόμενους στη νήσο Χρυσή της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 38χρονο Φιλιππινέζο, ο οποίος ήρθε στην Κρήτη λόγω της συνεργασίας του με μια γυναίκα από τα Χανιά, την οποία είχε ενημερώσει ότι θα βρίσκεται σε ένα επαγγελματικό συνέδριο στο Ηράκλειο, από τις 25-28 Μαΐου και έπειτα στις 5 Ιουνίου θα έφευγε για Αγγλία.

Η γυναίκα μη έχοντας επικοινωνήσει με τον 38χρονο συνεργάτη της δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του στις 2 Ιουνίου.

Στις 3 Ιουνίου βρέθηκε πτώμα άνδρα στα βράχια στη νήσο Χρυσή στη Ιεράπετρα. Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο μεταξύ στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας είχε παραδοθεί σακίδιο που είχε βρεθεί, το οποίο περιείχε έγγραφα με στοιχεία του 38χρονου.

Ο 38χρονος που έμενε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου συμμετείχε σε ημερήσια κρουαζιέρα με οργανωμένο γκρούπ τουριστών και είχε ταξιδέψει με το ημερόπλοιο «Γραμβούσα», το οποίο είχε αποπλεύσει στις 10:30 το πρωί από τον προβλήτα της Ιεράπετρας κάτω από το Λιμεναρχείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News