Μπαράζ τροχαίων στα Χανιά - Τρία άτομα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου (βίντεο)

Κρήτη
Μπαράζ τροχαίων στα Χανιά - Τρία άτομα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μπαράζ τροχαίων τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Δυτική Κρήτη προκαλεί πίεση στο ΤΕΠ και στην ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύονται, σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου τρεις συνάνθρωποι μας, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά σε διαφορετικά τροχαία ατυχήματα με εμπλοκή μοτοσικλετών. Το μπαράζ τροχαίων τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Δυτική Κρήτη προκαλεί πίεση στο ΤΕΠ και στην ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ειδικότερα, με διαφορά λίγων ωρών μεταφέρθηκαν χθες Τρίτη 8 Ιουνίου στο νοσοκομείο Χανίων ένας 35χρονος που τραυματίστηκε στην Αλμυρίδα Αποκορώνου μετά από τροχαίο με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, κι ένας 65χρονος από το Κεφάλι Κισσάμου, ο οποίος επίσης έχασε το έλεγχο του δίκυκλου του και υπέστη πολλαπλά τραύματα.

«Δυστυχώς νέοι άνθρωποι διασωληνώθηκαν, πολυτραυματίες, και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση .Επίσης στη ΜΕΘ νοσηλεύονται και άλλοι ασθενείς από τροχαία» δήλωσε στο neakriti.gr o Διοικητής Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

Ένας ακόμη νέος 35 ετών ο οποίος τραυματίστηκε στις 21 Μαΐου σε τροχαίο στον κόμβο της Σούδας, αποσωληνώθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.  Ο άτυχος άνδρας υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ ενοικιαστικό όχημα που οδηγούσε Βέλγος τουρίστας, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να κάνει αναστροφή.

«Η πίεση είναι μεγάλη, πολλά ορθοπεδικά περιστατικά, αυτό φαίνεται και στις νοσηλείες στην ορθοπεδική κλινική ,δυστυχώς έχουμε και πτώσεις αλλά και πολλά τροχαία» ο κ. Μπέας. Σημειώνεται, ότι οι Σύλλογοι Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να τηρούν τον Κώδικα προκειμένου το φετινό καλοκαίρι στην Κρήτη, να κυλήσει όσο το δυνατόν αναίμακτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News