Τέλος στο «Θρίλερ» με τον Γερμανό τουρίστα που διέσχιζε το μονοπάτι Ε4 στα Χανιά

Κρήτη
Τέλος στο «Θρίλερ» με τον Γερμανό τουρίστα που διέσχιζε το μονοπάτι Ε4 στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στην περιπέτεια για τον Γερμανό τουρίστα που εντοπίστηκε από τους διασώστες αργά το βράδυ της Δευτέρας, 6 Ιουνίου

Καλά στην υγεία του, ωστόσο αρκετά εξαντλημένος και διψασμένος, εντοπίστηκε από τους διασώστες αργά το βράδυ της Δευτέρας, 6 Ιουνίου ο Γερμανός τουρίστας ο οποίος έχασε τον προσανατολισμό του ενώ βρισκόταν στο μονοπάτι Ε4 στην Σούγια και αυτή την ώρα οδηγείται από τους διασώστες στην Σούγια όπου αναμένεται να φτάσει γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός τουρίστας περπατούσε μόνος του από την Σούγια προς την Αγιά Ρουμέλη, με τον ίδιο να αναφέρει σε επικοινωνία του με τις αρχές, μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ότι νιώθει έντονη αδιαθεσία και δεν δύναται να συνεχίσει την διαδρομή του. Στο σημείο επιχειρούν τέσσερα οχήματα με 14 διασώστες.

Νωρίτερα, άλλη μια επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, στην περιοχή των Βρυσών Αποκώρονα προς απεγκλωβισμό τριών Βέλγων επισκεπτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεταξύ τους υπήρχε και μια γυναίκα τραυματισμένη στον ώμο. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της τελευταίας δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Στην περιοχή έφτασαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες του πυροσβεστικού σταθμού Βρυσών.

Περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα και στο Ηράκλειο, με την πυροσβεστική να δέχεται κλήση, νωρίς το απόγευμα για την διάσωση δύο Άγγλων στον Γιούχτα. Όπως έγινε γνωστό οι δύο τουρίστες έχασαν τον έλεγχο της τετράτροχης μοτοσυκλέτας που οδηγούσαν με αποτέλεσμα η κοπέλα να χτυπήσει στον καρπό της, χωρίς όμως ο τραυματισμός να είναι σοβαρός. Την διάσωση πραγματοποίησαν δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ με δύο οχήματα και πέντε άτομα.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News