Χανιά: Σύλληψη τριών ανδρών για ζωοκλοπή - Στην κατοχή τους βρέθηκαν και φυσίγγια

Κρήτη
Χανιά: Σύλληψη τριών ανδρών για ζωοκλοπή - Στην κατοχή τους βρέθηκαν και φυσίγγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ανευρέθηκαν κυνηγετικά όπλα τα οποία είχε στην κατοχή του ο ένας εκ των ημεδαπών - Επιπλέον, δεν κατέστη δυνατή η συγκέντρωση των ποιμνίων τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής

Συνελήφθησαν, σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, τρεις άνδρες καθώς κατηγορούνται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής. 

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την πρόληψη αγροτικών φθορών από ανεπιτήρητα ποίμνια, όπου σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ποιμνιοστάσια και οικίες των τριών ημεδαπών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, ενώ δεν ανευρέθηκαν κυνηγετικά όπλα τα οποία είχε στην κατοχή του ο ένας εκ των ημεδαπών.

Επιπλέον, δεν κατέστη δυνατή η συγκέντρωση των ποιμνίων τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Φωτογραφία αρχείου απο: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News