Δίκη για το θάνατο της Έφης Τσιχλάκη: Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου

Κρήτη
Δίκη για το θάνατο της Έφης Τσιχλάκη: Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρότασή της για το θάνατο της 47χρονης, η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Χανίων έκανε λόγο για ανθρωποκτονία

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου, η εκδίκαση της υπόθεσης για το θάνατο της Έφης Τσιχλάκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης, στα Χανιά.

Στο εδώλιο κάθεται ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε κριθεί αθώος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 47χρονης, ο θάνατος της οποίας αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου καθώς ο θάνατος της 47χρονης φαίνεται, σύμφωνα με την ίδια, να οφείλεται σε ανθρωποκτονία και όχι σε αυτοχειρία.

Η δίκη ξεκίνησε με την απολογία του κατηγορουμένου και τις αγορεύσεις εισαγγελέως και συνηγόρων. Ο κατηγορούμενος νωρίτερα είχε δηλώσει αθώος, ενώ υποστήριξε πως αγαπούσε τη γυναίκα του και πως αν είχε καταλάβει τις προθέσεις της του θα την είχε αποτρέψει.

Σε δεύτερο βαθμό η δίκη άρχισε μετά από πολλές αναβολές την περασμένη Πέμπτη 19 Μαΐου, συνεχίστηκε την Δευτέρα 23 Μαΐου, με καταθέσεις δύο μαρτύρων και κατάθεση αναγνωστέων εγγράφων, αλλά διακόπηκε εκ νέου το μεσημέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News