Χανιά: Αθλητικό εξοπλισμό σε δύο ναυταθλητικά σωματεία δώρισε η Περιφέρεια Κρήτης

Κρήτη
Χανιά: Αθλητικό εξοπλισμό σε δύο ναυταθλητικά σωματεία δώρισε η Περιφέρεια Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δωρεά περιλαμβάνει τέσσερα σκάφη καγιάκ για τον τμήμα κανόε- καγιάκ του ΝΟΧ και δύο κωπηλατικά σκάφη για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Σούδας

Στη δωρεά εξοπλισμού για τις ανάγκες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, προχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης, προσφέροντας έξι, συνολικά, σκάφη στους δύο συλλόγους.

Η παράδοση της δωρεάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου, παρουσία μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο συλλόγων και αθλητών, περιλαμβάνει τέσσερα σκάφη καγιάκ για τον τμήμα κανόε- καγιάκ του ΝΟΧ και δύο κωπηλατικά σκάφη για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Σούδας.

Για την στήριξη της περιφέρειας προς τα αθλητικά σωματεία του νησιού μίλησε σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, που αναφερόμενος ιδιαίτερα στα δύο ναυταθλητικά σωματεία των Χανίων τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια στον κόλπο της Σούδας αναπτύσσεται μεγάλη αθλητική δραστηριότητα ναυτικών αθλημάτων με συμμετοχή πολλών παιδιών και νεολαίας.

Οι σύλλογοι κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά, αλλά δυστυχώς πάντα υπάρχουν ελλείψεις. Ο εξοπλισμός είναι πολύ ακριβός και είναι δύσκολο να έχουν τα παιδιά αυτό που χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικοί. Χαίρομαι ιδιαίτερα που καταφέραμε να δώσουμε αυτή την βοήθεια».

Την περιφέρεια ευχαρίστησαν για την προσφορά της οι εκπρόσωποι των δύο σωματείων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News