Χανιά

Χανιά: Η Επιτροπή Ειρήνης αναβάλλει την εκδήλωση που είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή 20 Μαΐου

Την Κυριακή 22 Μαΐου ωστόσο θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στην Αγορά στις 12:00 και στην συνέχεια η μηχανοκίνητη πορεία στην Αμερικάνικη Βάση που έχει ανακοινωθεί

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για την Παρασκευή 20 Μάη αντιπολεμικής εκδήλωσης στο Πάρκο Ειρήνης και Φίλιας των Λαών, που θα περιλάμβανε μεγάλη μουσική συναυλία, λόγω της έκτακτης επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΜΥ, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, γεγονός που εμποδίζει την πραγματοποίηση της.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρεται: 
Αναβάλλουμε τη μέρα αυτή την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως την είχαμε προγραμματίσει, και ΟΧΙ την δράση που θα συνεχιστεί πιο δυνατά με την πραγματοποίηση της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΗ.
Την Κυριακή 22 Μάη, με την συγκέντρωση στην Αγορά στις 12:00 και στην συνέχεια την μηχανοκίνητη πορεία στην Αμερικάνικη Βάση, στέλνουμε πιο ηχηρό το μήνυμα «Καμία εμπλοκή στο ιμπεριαλιστικό σφαγείο, να κλείσουν τώρα όλες οι ξένες βάσεις, να μη γίνει η Ελλάδα ΝΑΤΟικό ορμητήριο και ο λαός στόχος.» Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία στην πλατεία των Καθιανών από τους Αλέξανδρο Ιερωνυμίδη, Νίκο Λάππα και Γιάννη Χίνο και λαϊκό γλέντι.
Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Δίνουμε τη μάχη ενάντια στους δυνάστες, στους ληστές-ιμπεριαλιστές που σέρνουν τους λαούς στο πολεμικό σφαγείο. Αυτή είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας, που αντιστοιχεί στα συμφέροντα των λαών. Αυτό δίνει ουσιαστικό περιεχόμενο στη σύγχρονη αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική δράση.
Απαιτούμε:
• Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία
• Καμία εμπλοκή - καμία συμμετοχή. Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!
• Καμία αποστολή στρατιωτικού υλικού και δυνάμεων στην Ουκρανία και αλλού!
• Να καταργηθεί η Ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία για τις Βάσεις!
• Να κλείσει η βάση της Σούδας όπως και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές στη χώρα μας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια