Χανιά: Μαθητές του δημοτικού καταγγέλλουν τον δάσκαλο τους για βιαιοπραγία

Κρήτη
Χανιά: Μαθητές του δημοτικού καταγγέλλουν τον δάσκαλο τους για βιαιοπραγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια σοβαρή καταγγελία για δάσκαλο δημοτικού σχολείου προχώρησαν γονείς των μαθητών

Με σημάδια και μελανιές στα χέρι και στην πλάτη γύρισε σπίτι του 10χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο Χανίων, τα σημάδια προκλήθηκαν από το δάσκαλο του παιδιού όπως αποκάλυψε η μητέρα του 10χρονου μιλώντας στο MEGA.

«Πήγα να τον πιάσω και μου λέει ‘’αα πονάω’’ του λέω τι έπαθες; ‘’Ε ο δάσκαλος μου λέει τον έπιασε σφιχτά και τον σήκωσε στον αέρα από τα πλευρά», αποκάλυψε η μητέρα του 10χρονου.

Είχε προηγηθεί και άλλο παρόμοιο περιστατικό καθώς ο νεαρός δάσκαλος είχε ξεσπάσει και σε συμμαθήτρια του 10χρονου.

Ο πατέρας της 10χρονης μαθήτριας που ενημερώθηκε για το περιστατικό ανέφερε: «Με το που το έμαθα ρώτησα την μικρή αν ισχύει αυτό το πράγμα και μου λέει ναι έχει ξανά γίνει. Δεν γνωρίζω το λόγο που δεν το είπαν τα παιδιά ίσως επειδή φοβόντουσαν ότι θα τα μάλωνε», κατέληξε.

Σύμφωνα με καταγγελίες ο δάσκαλος ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος και είχε μάλιστα προειδοποιήσει τους μαθητές για αυτή τη συμπεριφορά του, ενώ οι φωνές του μέσα στην τάξη ακούγονταν συχνά από μακριά

//--> //-->

Το θέμα έφτασε στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου και ο δάσκαλος απομακρύνθηκε αφού ζήτησε συγγνώμη. Οι γονείς θεώρησαν το θέμα λήξαν μέχρι τη στιγμή που έμαθαν ότι ο δάσκαλος μετατέθηκε σε άλλο σχολείο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου έναν μήνα και ακόμη είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική ερευνά από την αρμόδια διεύθυνση εκπαίδευσης.

(φωτογραφία αρχείου shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News