Χανιά: Έκανε αναλήψεις από την κάρτα ηλικιωμένου μετά τον θάνατό του

Κρήτη
Χανιά: Έκανε αναλήψεις από την κάρτα ηλικιωμένου μετά τον θάνατό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εμπιστοσύνη που της έδειξε όσο βρισκόταν στη ζωή, εκμεταλλεύτηκε μια 47χρονη η οποία αμέσως μετά τον θάνατο 71χρονου τον οποίο φρόντιζε, έκλεψε την κάρτα του

Την εμπιστοσύνη που της έδειξε όσο βρισκόταν στη ζωή, εκμεταλλεύτηκε μια 47χρονη η οποία αμέσως μετά τον θάνατο 71χρονου τον οποίο φρόντιζε, έκλεψε την κάρτα του και προχώρησε σε αναλήψεις χρημάτων! Το περιστατικό συνέβη στην Κίσσαμο με τη δράστιδα να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου το βράδυ της Τρίτης, 10 Μαΐου.

Η 47χρονη ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε τον ηλικιωμένο κάποιες φορές την εβδομάδα, μιας και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον είχαν καθηλώσει και ήταν κατάκοιτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνη που πλήρωνε τους λογαριασμούς του με την κάρτα του 71χρονου και γνώριζε τους κωδικούς του.

Όπως αποδείχτηκε, δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, αφού την ημέρα που ο άτυχος ηλικιωμένος έφυγε από τη ζωή, η γυναίκα από τη Βουλγαρία έκλεψε την κάρτα, μετέβη από την Κίσσαμο στα Χανιά και πήγε σε ΑΤΜ από όπου σήκωσε χρηματικό ποσό 1.030 ευρώ.

Συγγενείς του ηλικιωμένου αφού τακτοποίησαν τα της κηδείας του 71χρονου, κατήγγειλαν την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία και επεξεργάστηκαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της τράπεζας το οποίο κατέγραψε τη 47χρονη την ώρα που προχωρούσε στην ανάληψη των χρημάτων του θανόντα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της οι αστυνομικοί βρήκαν την χρεωστική κάρτα του ηλικιωμένου, τα χρήματα και τις αποδείξεις των συναλλαγών και μάλιστα ομολόγησε την πράξη της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News