Χανιά: Το Σωματείο Επισιτισμού συμμετέχει στο διήμερο αντιπολεμικής δράσης, στις 21 και 22 Μαΐου

Κρήτη
Χανιά: Το Σωματείο Επισιτισμού συμμετέχει στο διήμερο αντιπολεμικής δράσης, στις 21 και 22 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα συμμετάσχει επίσης στη σύσκεψη μαζικών φορέων που έχει καλέσει η Επιτροπή την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 8:00 μ.μ , στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των επιτροπών Ειρήνης Κρήτης για αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική δράση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Το σωματείο με όλες του τις δυνάμεις θα συμμετάσχει στη σύσκεψη μαζικών φορέων που έχει καλέσει η Επιτροπή την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 8:00 μ.μ , στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Ιδιαίτερα θέλουμε να καλέσουμε στη σύσκεψη όλα τα σωματεία : σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν. Χανίων, σωματείο διανομέων ν. Χανίων και το σωματείο e-food ν. Χανίων.

Μπροστά στον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και την εικονική προσβολή της Αμερικάνικης Βάσης από την Ρωσική Βάση στην Συρία που ανακοινώθηκε από το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας θέλουμε να σημάνουμε συναγερμό.

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων συμμετέχει στο διήμερο αντιιμπεριαλιστικής και αντιπολεμικής δράσης, στις 21 και 22 Μάη.

Στα πλαίσια αυτά οι Επιτροπές Ειρήνης Κρήτης σχεδιάζουν αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση-συναυλία στις 21 Μάη και παγκρήτια πορεία στην αμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας στις 22 Μάη.

Να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία!

Καμία εμπλοκή ή έμμεση συμμετοχή της χώρας μας στο πόλεμο!

Να κλείσει η βάση της Σούδας όπως και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές στη χώρα μας. 

Φωτογραφία: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News