Άλλαξε όνομα και συνεχίζει τη λειτουργία του - Εξοργιστική αποκάλυψη για το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά (vid)

Χανιά
Άλλαξε όνομα και συνεχίζει τη λειτουργία του - Εξοργιστική αποκάλυψη για το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξουσιοδότηση από τις προφυλακισμένες ιδιοκτήτριες, το γηροκομείο-κολαστήριο στα Χανιά μετονομάστηκε σε «Ευ ζην Care» - Σε ποιους ρίχνει τα βέλη της η δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων - Σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση για τους 12 δημόσιους υπαλλήλους
  • Με εξουσιοδότηση από τις προφυλακισμένες ιδιοκτήτριες
  • Από Αγία Σκέπη» μετονομάστηκε σε «Ευ ζην care»
  • Εξοργιστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο, Μαρία Παπαδάκη
  • Σε ποιους ρίχνει τα βέλη της η δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων
  • Σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση για τους 12 δημόσιους υπαλλήλους
  • «Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη Φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου, και το χέρι αυτό με τις προκλητικές παραλείψεις τους στηρίζουν η Αντιπεριφέρεια Χανίων και το αρμόδιο Υπουργείο, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δηλαδή οι εποπτεύουσες αρχές». Αυτό αναφέρει η δικηγόρος, Μαρία Παπαδάκη, με ανάρτηση σε προσωπική της σελίδα στο facebook, καταγγέλοντας πως το γηροκομείο «Αγία Σκέπη», για το οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά 36 ατόμων, μετά από τις αποκαλύψεις για τα τα «μαρτύρια» των ηλικιωμένων που φιλοξενούσε σε χρονικό βάθος 12ετίας, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος υπολογίζεται κατά την προανακριτική Αρχή σε εκατομμύρια ευρώ, άλλαξε ονομασία στις 28 Απριλίου και συνεχίζει τη λειτουργία του.

    Στην εξοργιστική ανάρτηση-αποκάλυψη για το κολαστήριο των Χανίων η κ. Παπαδάκη μιλά για κοροϊδία των οικογενειών των θυμάτων, ενώ την ίδια στιγμή καταγγέλει και τις αρχές.

    Διαβάστε επίσης ⇒

    Γηροκομείο στα Χανιά: Η απόδοση των ευθυνών για το «κολαστήριο» των ψυχών - Στοιχεία που σοκάρουν (vid)

    Γηροκομείο στα Χανιά: Η επόμενη ημέρα, οι ευθύνες και η θέση των υπηρεσιών (βίντεο)

    Γηροκομείο στα Χανιά: Κολαστήριο ψυχών που συνεχίζει τη λειτουργία του - Ερευνώνται κρατικοί λειτουργοί (vid)

    Ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της ανάρτησης:

    «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ για άλλη μια φορά για τα Χανιά!! Σε "Ευ ζην Care" μετονομάστηκε ο διακριτικός τίτλος της "Αγίας Σκεπής" την 28/4/22, δυνάμει τροποποίησης του καταστατικού της στην οποία προέβησαν οι συνέταιροι και διαχειριστές μέσα από τη Φυλακή! Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη Φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου, και το χέρι αυτό με τις προκλητικές παραλείψεις τους στηρίζουν η Αντιπεριφέρεια Χανίων και το αρμόδιο Υπουργείο, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δηλαδή οι εποπτεύουσες αρχές. Τα χαιρετίσματά μας αγαπητές αρχές, που εν μια νυκτί πανεύκολα κλείνετε το ψιλικατζίδικο του κάθε κακομοίρη για τυπικές παραβάσεις, αλλά τώρα.... Ουδέν! Με τις ευλογίες σας ανενόχλητη συνεχίζει η εν λόγω "επιχειρηματικότητα". Για κάθε εχεφρονα, τούτα μοιάζουν με σενάριο ταινίας, από χώρα τριτοκοσμική. Ντροπή για λογαριασμό σας!»

    Νίκος Καλογερής: Η υπόθεση βρίσκεται Δικαιοσύνη - Αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας

    Ερωτηθείς για το θέμα, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Καλογερής, απάντησε στο neakriti.gr πως δεν είναι ενήμερος και πώς δεν γνωρίζει αν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα έπρεπε να ενημερωθούν για την διαδικασία της αλλαγής ονόματος, επαναλαμβάνοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοσύνη και πως αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας.

    Αξίζει να σημειωθεί πως το γηροκομείο λειτουργεί με 25-26 ηλικιωμένους τρόφιμους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση για 12 δημόσιους υπαλλήλους, εκ των οποίων 9 είναι ακόμα ενεργοί.

    Υπενθυμίζεται οτι η οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ εστιάζουν σε 30 περιπτώσεις θανάτων και σε 8 απόπειρες θανάτωσης, όμως από την Ασφάλεια Χανίων εκτιμάται ότι οι προκληθέντες θάνατοι από τα φερόμενα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι περισσότεροι, ωστόσο, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και χρονικών περιορισμών, δεν κατέστη εφικτή η περαιτέρω διερεύνηση της φρικτής αυτής υπόθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News