Σφακιά: Κάηκαν ολοσχερώς τα εκδοτήρια της ΑΝΕΝΔΥΚ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού

Κρήτη
Σφακιά: Κάηκαν ολοσχερώς τα εκδοτήρια της ΑΝΕΝΔΥΚ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς τον μικρό χώρο της αποθήκης και των εκδοτηρίων

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη 4 Μαΐου, τα ξημερώματα και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Ανώπολης Σφακίων για πυρκαγιά στα εκδοτήρια εισιτηρίων της ΑΝΕΝΔΥΚ, στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.

Ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβεστικούς υπαλλήλους κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς τον μικρό χώρο της αποθήκης και των εκδοτηρίων.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εμπρησμό. Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος Σφακίων.

«Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε την καταστροφή λόγω πυρκαγιάς του εκδοτηρίου εισιτηρίων της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΝΔΥΚ, στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων. Έρευνες για την αιτία του συμβάντος διερευνούν οι αρμόδιες Αρχές. Εκφράζουμε απερίφραστα τη δυσαρέσκειά μας για το γεγονός και αναμένουμε το πόρισμα των Αρχών», σημειώνεται.

Από τα εν λόγω εκδοτήρια προμηθεύονταν τα εισιτήριά τους οι εκατοντάδες επισκέπτες των νότιων παραλίων των Χανίων και της Γαύδου, που ενώνονται ακτοπλοϊκά με τα Σφακιά με πλοία της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Νοτιοδυτικής Κρήτης.

Από τη Χώρα Σφακίων η ΑΝΕΝΔΥΚ πραγματοποιεί δρομολόγια για το Λουτρό, την Αγία Ρουμέλη, τη Σούγια και τη Γαύδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News