Καιρός: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστατος προβλέπεται ο καιρός αύριο Τετάρτη, 4 Μαΐου στην Κρήτη - Πού θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες προβλέπονται στην Κρήτη αύριο Τετάρτη, 4 Μαΐου, ενώ αναμένεται να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο Ηράκλειο σε όλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και μόνο λίγες νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Ηλιοφάνεια προβλέπεται το πρωί στο Αρκαλοχώρι, ωστόσο από το μεσημέρι αναμένεται να συννεφιάσει. Αργά το απόγευμα τα σύννεφα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στο Άγιο Νικόλαο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ, αργά το βράδυ θα στραφούν δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει το πρωί και αργά το απόγευμα στην Ιεράπετρα, το απόγευμα αναμένονται πυκνές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά προβλέπονται έντονες νεφώσεις μέχρι και το μεσημέρι. Το απόγευμα ο ουρανός θα καθαρίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει το πρωί και αργά το απόγευμα στην στα Σφακιά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο προβλέπονται πυκνές νεφώσεις σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα προβλέπεται ασθενής βροχόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στα Ανώγεια και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Ο καιρός στην επικράτεια, αύριο Τετάρτη

Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια μέχρι το απόγευμα προβλέπονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ το βράδυ θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός.

Στη Θράκη, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και, κυρίως στα ορεινά, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στις Κυκλάδες και την ανατολική Κρήτη 5 με 6 και στην περιοχή των Δωδεκανήσων 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στη Μακεδονία, τη Θράκη και το εσωτερικό της Ηπείρου από 6 έως 21 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα από 13 έως 20 και στις υπόλοιπες περιοχές από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως τα βόρεια.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 2 με 4 και πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη, 5 Μαΐου

Στις νησιωτικές περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στην περιοχή των Δωδεκανήσων 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά στους 22 με 24 βαθμούς και στα νησιά 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή, 6 Μαΐου

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα στο Ιόνιο και βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και τη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός το Σάββατο, 7 Μαΐου

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Κυριακή, 8 Μαΐου

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν στα ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Δευτέρα, 9 Μαΐου

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News