Χανιά: Στο ΚΑΤ ο 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον Αδελιανό Κάμπο

Χανιά
Χανιά: Στο ΚΑΤ ο 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον Αδελιανό Κάμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο - Ο 17χρονος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χανίων από τις 16 Απριλίου όπου σημειώθηκε και το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Σήμερα Δευτέρα, 2 Μαΐου, ο 17χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου στο Ρέθυμνο, στις 16 Απριλίου, μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό αγόρι έχασε το ένα κάτω μέλος, συνέπεια του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, με την κατάσταση της υγείας του ωστόσο να βελτιώνεται σταδιακά κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο Χανίων.  

Σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο και λόγων των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη, μεταφέρθηκε με αεροπλάνο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ για να συνεχίσει την θεραπεία αποκατάστασής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος από το Ρέθυμνο μαζί με έναν ακόμα νεαρό επέβαιναν σε μηχανή όταν αυτή εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News