Χανιά: Αντίστροφη μέτρηση για τον 6ο Μαραθώνιο Κρήτης

Κρήτη
Χανιά: Αντίστροφη μέτρηση για τον 6ο Μαραθώνιο Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μαραθώνιος είναι αφιερωμένος στον μακαριστό μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη και θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου στα Χανιά.

Μετά από δύο χρόνια η διοργάνωση επανέρχεται δυναμικά με μεγάλες προσδοκίες σε σχέση με τον αριθμό των συμμετεχόντων και το επίπεδο διεξαγωγής των αγώνων. Περίπου 1.000 μέχρι στιγμής δρομείς από όλη την Κρήτη, προετοιμάζονται για τους αγώνες της ερχόμενης Κυριακής.

Η κ. Αντωνία Παπαδημουλά, Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων υπογραμμίζει ότι οι προετοιμασίες τρέχουν, εκφράζοντας την ικανοποίηση της που μετά από μια χρονιά αναστολής του Μαραθωνίου Κρήτης και μια δεύτερη διεξαγωγής υπό περιορισμούς, η διοργάνωση θα είναι ξανά άρτια και πλήρης, με παράλληλες δράσεις και δρώμενα.

Ο μαραθώνιος δρόμος αφιερωμένος στον μακαριστό μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι. Στόχος των δρομέων, ο τερματισμός στο εθνικό αθλητικό κέντρο Χανίων. Τρεις ακόμη διαδρομές, των 10,  των 5 και των 2,5 χιλιομέτρων, περιλαμβάνει ο 6ος Μαραθώνιος Κρήτης και το κάλεσμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων απευθύνεται σε πολίτες όλων των ηλικιών.

«Καλούμε τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή, να τρέξει, να απολαύσει την Δυτική Κρήτη μέσα από τους αγώνες και ταυτόχρονα καλούμε τους εθελοντές να σταθούν πλάι μας για να διοργανώσουμε ασφαλείς αγώνες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους δρομείς» τόνισε η κ. Παπαδημουλά.

Αθλητές και μη αναμένεται για μια ακόμη χρονιά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, κερδίζοντας ένα προσωπικό στοίχημα και κυρίως τη χαρά της συμμετοχής.

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News