Μητσοτάκης: Το πρώτο Πάσχα του ως πρωθυπουργός στα Χανιά (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Μητσοτάκης: Το πρώτο Πάσχα του ως πρωθυπουργός στα Χανιά (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης με τα αγαπημένα του πρόσωπα όπως και πλήθος πιστών ακολούθησαν τον Επιτάφιο στους δρόμους της Χαλέπας ως ορίζει η Χριστιανική παράδοση

Πάσχα στα Χανιά επέλεξε να γιορτάσει φέτος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό θα είναι το πρώτο Πάσχα που θα γιορτάσει ως πρωθυπουργός στα Χανιά, αφού τις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν σε ισχύ τα μέτρα για τον κορωνοϊό. 

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ο κ. Μητσοτάκης, με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αναχώρησαν για τα Χανιά, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα στην γενέτειρα της οικογένειας Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε κατά τις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι όπου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου.

Δίπλα στον πρωθυπουργό, πέραν της συζύγου του, η Ντόρα Μπακογιάννη όπως και η Κατερίνα Μητσοτάκη με τις οικογένειές τους.

Μεταξύ των παραβρισκόμενων ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με την σύζυγο του Σία Κοσιώνη.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης με τα αγαπημένα του πρόσωπα όπως και πλήθος πιστών ακολούθησαν τον Επιτάφιο στους δρόμους της Χαλέπας ως ορίζει η Χριστιανική παράδοση.

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου,  θα γιορτάσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου σε κλειστό κύκλο και τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου , σύμφωνα με το πρόγραμμά του,  θα επιστρέψει στην Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News